Jadłospis

PONIEDZIAŁEK 17.02.2020
Obiad: Zupa ryżowa
Kluski ziemniaczane z mięsem okraszone cebulką
Kompot owocowy
Podwieczorek: Jogurt owocowy, biszkopty

WTOREK 18.02.2020
Obiad: Zupa fasolowa z kiełbaską
Kotlet jajeczny, ziemniaki,
surówka z kapusty pekińskiej z jogurtem naturalnym

Kompot owocowy
Podwieczorek: Omlety z konfiturą truskawkową

ŚRODA 19.02.2020
Obiad: Zupa minestrone
Pulpety w sosie koperkowym, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
Kompot owocowy
Podwieczorek: Galaretka z owocami

CZWARTEK 20.02.2020
Obiad: Zupa jarzynowa  
 Gulasz drobiowy z ryżem i warzywami
Kompot owocowy
Podwieczorek: Chałka z kremem czekoladowym

PIĄTEK 21.02.2020
Obiad: Zupa koperkowa z ziemniakami
Kluski na parze w sosie jogurtowo-truskawkowym
Kompot owocowy
Podwieczorek: Kanapka z chleba razowego z pastą rybną z makreli
i zielonym ogórkiem